Te-ai gândit vreodată că ai putea purta niște tricouri atât de mișto încat nimeni nu ți-ar putea rezista, iar cuceririle tale ar deveni legende? Noi facem tricouri din astea! (nu garantăm succesul dacă ești extrem de urât)

 

 

XENON GAMING is an international Electronic Sports (i.e.: eSports) organization that was founded in 2016 under a different management. We aim to bring Xenon to the international scene of eSports by building a strong foundation.

One of the first items we revamped was the website, which can be seen at www.xenesports.com We are dedicated to bringing accurate news, featured streams of professional gamers and casters, and we are prepared for the future of eSports in all competitive games.

Our mission statement is to provide a professional, mature, and safe environment where fans of all ages can gather for the enjoyment of eSports. Our contact is contact@xenesports.com

 

 

eLeague.ro (ELDER LEAGUE) este o comunitate privată de CS:GO, independentă, fără afiliere la domeniul „eleague.com” și la filialele sale. * De asemenea, ELDER LEAGUE este o organizatie ce este conceputa in jurul comunitatii noastre de CS:GO si totodata serveste ca un hub ai pasionatilor de Counter Strike Global Offensive. Suntem aici pentru a împărtăși și a ne bucura de experiența CS:GO pe care o oferim pe serverele proprii și cea a Counter Strike in sine. Misiunea noastra este sa cream vizibilitate scenei romanesti, prin turneele noastre cu premii in bani si sa crestem alaturi de voi. In acelasi timp organizatia noastra are ca scop promovarea scenei romanesti a CS:GO-ului la orice nivel, cu drag, fie ca esti persoana individuala, oganizatie sau echipa. Fondatori: Fat Santa, R o H a c k, Smokey

 

 

Sunt Kis “akai109” Andrei si sunt graphic designer in devenire . Momentan lucrez pentru organizatia Bitshock pentru a-mi slefui abilitatile si pentru a oferi un content cat mai profesionist. Obiectivul meu este sa ma manifest cat mai sporit in aceasta industrie si sunt sigur ca pot aduce valoare adaugata oricarei colaborari.

 

 

CS:GO Romania Community este o comunitate care a plecat de la ideea de a fi un loc unde vi sa iti cauti playeri cu care sa joci faceit, esea, matchmaking sau sa cauti jucatori pentru o echipa. La inceput, un proiect simplu, in timp, a ajuns ceea ce este avand peste 2000 membrii pe Discord. La momentul actual inca recomandam comunitatea daca doriti sa va cautati jucatori de cs pentru diferite activitati dar mai nou ne vom deschide si servere de CS:GO si multe altele pe viitor (turnee, giveaways, faceit hub).

 

Bine ati venit pe comunitatea noastra, cateva informatii utile: Aceasta comunitate este creata pentru a te putea juca cu mai multe persoane si pentru a pastra motivatia de a te distra si simti bine intr-un loc public.