Echipa a fost fondata de catre ”ZaPhoD & Snake pe vremea cand Counter-Strike Source in perioada 2009 cand era in plina desfasurare in turnee precum: CEVO ,Fraggnation,UNGL,ESL si ESEA. Avand un line-up stabil echipa juca la un nivel destul de bun avand in roster playeri buni precum ZaPhoD si Snake. Dupa o perioada echipa a decis sa treaca pe noul Counter-Strike Global Offensive in 2012 pe cand eram abea in beta development unde au jucat o perioada decenta,dupa care sa luat decizia de a forma o Organizatie ce va oferi jucatorilor de esports din Romania posibilitatea de a juca semi-pro spre pro si asta se vede din momentul in care atat echipa principala BITSHOCK cat si academia au un line-up si noile intrari in rosterul echipelor pentru a forma o dominanta in scena de eSPORTS din Romania . Momentan Organizatia este deschisa catre parteneriat si colaborare si desigur firmele deja partenere pe care le avem ca parteneri vor fi prezentati la sectiunea de partnership .

Echipa a luat un format stabil in 2020 dupa ce Capitanul Dragan “sAksss” Petru a luat decizia de a aduce schimbari in rosterul echipei pentru a imbunatati calitatea echipei. Si pentru a pregati echipa pentru calificarea din ESEA open sezonul 34. Imbunatatirile sunt vizibile indata ce formatul echipei este destul de puternic imreuna cu Adryaan ca IGL in echipa si impreuna cu ,Ciocardau si CHIKIBRIKII, Jestero pot domina majoritatea echipelor ce le ies in cale.

Dorim ca pe viitor sa pornim proiecte de mare succes in Romania ce vor aduce in esportul Romanesc mai multa viata cu partenerii nostri si colaboratori care isi doresc sa faca ceva pentru comunitatea de eSports din Romania.

cONTACT US